Onze groepspraktijk

Sinds januari 2016 zijn we gestart met deze groepspraktijk met de bedoeling het aanbod van zorg voor de patiënt zo veel mogelijk uit te breiden op één en dezelfde locatie.

De patiënt zelf blijft zijn eigen huisarts kiezen, dit vinden wij belangrijk. Daarnaast kan een plaatsvervanger bij afwezigheid van de eigen huisarts snel en efficiënt een patiënt verder helpen dankzij het centrale beheer van zijn gegevens door middel van een performant medisch programma. De zorg voor de patiënt willen we continu toetsen aan de wetenschappelijke richtlijnen, hierin past ook de opleiding van een HAIO (huisarts in opleiding) door de artsen van de praktijk.

Hoe kan u ons bereiken?

Ons secretariaat zal u ter plaatse verwelkomen en verder helpen. Ook telefonisch zijn ze bereikbaar voor alle nodige informatie. Dankzij dit team hebben we meer tijd om ons toe te leggen op de verzorging van de patiënt.

Het secretariaat is iedere dag open van 8u tot en met 11u45 en van 13u tot en met 19u. Voor afspraken en huisbezoeken: gelieve te bellen tussen 8u en 11u ’s morgens.

Verder is er iedere morgen om 8u een verpleegster aanwezig voor bloedafname.

 

 

 
×

Make an appointment and we’ll contact you.